Maandag t/m Zondag geopend vanaf 09:00 uur

Wandelen door de...

Loonse en Drunense Duinen

In het hart van de Loonse en Drunense Duinen ligt een prachtig, ongerept stuifzandgebied. Het zijn de grootste stuifzanden die nog over zijn in Europa. Rond het open zand liggen uitgestrekte bossen die op enkele plekken juist opvallend nat zijn. Een unieke combinatie die het verdient om als eenheid behouden te blijven.
In het natuurgebied is het heerlijk om te wandelen. Ieder seizoen zien de bossen en het stuifzandgebied er weer anders uit. U kunt er wandelen naar hartelust, over de aangegeven routes of door zelf een route uit te stippelen. Vanuit de Rustende Jager start de rode route, welke 3,5 km lang is. Daarnaast start op korte afstand van de locatie een hondenloslooproute.

Wij hebben daarnaast voor de kinderen een leuke speurtocht welke uitgezet is door Natuurmonumenten. En zo komen ze ook nog eens meer te weten over de natuur.Leerzaam en leuk tegelijk! Vraag er naar bij een van onze medewerkers. De speurtocht kost € 7,- per stuk.
Bovendien zijn wij deelnemer van Happen en Stappen; een leuke combinatie van wandelen en een hapje eten. Kijk eens op www.happenenstappen.nl voor meer informatie.

Door het Nationaal Park worden ook diverse excursies georganiseerd op verschillende dagen in het jaar. Deze starten niet alleen vanuit De Rustende Jager, maar ook vanaf andere locaties. Een compleet overzicht kunt u bekijken op de site van het Nationaal Park.. Ook voor reserveringen kunt u terecht op hun website.

Wandelroutes:

0
  0
  Uw reservering
  U heeft geen reserveringenTerug naar overzicht

  Contact? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Corona update

  We gaan versoepelen!