Vergaderen in de natuur

Goede idee├źn hebben ruimte nodig

om te ontstaan

Ontdek hoe De Rustende Jager en de bosrijke omgeving een meerwaarde kunnen geven aan uw zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderlocatie is geschikt is voor kleinere groepen tot ongeveer 25 personen en biedt alle comfort voor trainingen, vergaderingen of heisessies in de Loonse en Drunense Duinen. De zaal is uitgerust met airco, internetaansluiting, beamer en flipover en kan per dagdeel gereserveerd worden. Deelnemers die met de auto komen, kunnen de hele dag gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid van De Rustende Jager.
De vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping en is via een trap te bereiken. Zo blijft de privacy van uw gezelschap gewaarborgd en kunt u in alle rust vergaderen. Het programma mag naar eigen wens ingevuld worden (denk aan lunch, tijdsplanning, etc.), maar wij denken uiteraard graag met u mee.
 
Een dag vergaderen aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen wordt compleet met een lunch, vers fruit of andere versnaperingen in de zaal. Een indicatie van de kosten:
  • Ontvangst met kopje koffie of thee en gebak € 5,50 p.p. 
  • Kan koffie of thee (8 kopjes) € 14,50 per kan 
  • Gebruik flipover € 15,- per dag 
  • Gebruik beamer, inclusief groot scherm € 25,- per dag 
  • Mand met vers handfruit € 1,50 p.p.
  • Zaalhuur € 100,- per dag, € 50,- per halve dag 

Een frisse neus op zijn tijd zorgt voor nieuwe motivatie en goede ideeën! Neem tussendoor even pauze en ga te voet of op de fiets de natuur in. Fietsverhuur behoort tot onze mogelijkheden en vanaf De Rustende Jager staat een wandeling van ongeveer een uur door De Loonse en Drunense Duinen met bordjes aangegeven. 

Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan doen wij er alles aan om die te realiseren!

Boek snel en gemakkelijk een vergaderruimte met het reserveringsformulier.
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame