Fietsen huren

Ontdekken en verkennen

met de fiets

Nationaal park De Loonse en Drunense duinen is een absoluut uniek natuurgebied en heeft een uitgebreid netwerk van verharde fietspaden. Hier is het heerlijk fietsen door de boeiende afwisseling van bossen, vergezichten, stuifzandgebied en een uitgebreid aantal pleisterplaatsen waar u kunt aanleggen voor een hapje of een drankje.
Ter plaatse zijn diverse fietsroutes en fietsknooppuntenkaarten verkrijgbaar. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een geschikte route.
Op zoek naar een volledig verzorgde fietstocht met een lekker hapje eten erbij? De Rustende Jager is met twee fietsroutes in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen aangesloten bij Happen en Trappen. De ‘IJzeren Man Route’ en ‘Duin Trappen en Zand Happen’ starten beide vanaf onze locatie en kunnen tot een dag van tevoren gereserveerd worden, rechtstreeks via deze linkjes.

De Rustende Jager is ook een ontmoetingsplek voor mountainbikers. Wij liggen direct aan een van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland en zijn daarom volledig ingericht om ook deze sporters van dienst te kunnen zijn. Bij ons kunt u terecht voor verhuur van mountainbikes mét helm, fietsonderdelen, douchemogelijkheden en vergunningen om in het gebied te mountainbiken. Er zijn twee MTB-routes in de Loonse en Drunense Duinen, van respectievelijk ruim 25 km en 16 km lang.  De routes worden onderhouden door Natuurmonumenten en dat kost natuurlijk geld. Daarom vraagt Natuurmonumenten mountainbikers om een MTB-vignet te kopen. De Rustende Jager is verkooppunt voor dagvergunningen (€ 5,-) en MTB-jaarkaarten (€ 12,-).
 
De Rustende Jager is het hele jaar door elke dag geopend voor fietsverhuur.  U kunt bij ons terecht voor fietsen met en zonder versnellingen, elektrische fietsen, kinderfietsen, kinderzitjes, tandems en steppen. En uiteraard kunt u een mountainbike huren voor een tocht door de Loonse en Drunense duinen. De prijzen voor het huren van de fietsen staan in het reserveringsformulier. Wij hebben faciliteiten om ook grote groepen fietsers te bedienen en om huurfietsen naar een andere locatie te brengen. Afhankelijk van het aantal fietsen en de afstand worden de vervoerskosten in rekening gebracht. Wij zijn berekend op ongeveer 600 fietsers tegelijk; informeer gerust naar de mogelijkheden.
 
Voor fietsverhuur kunt u zich op de dag zelf melden aan de bar voor inschrijving en betaling van de fietsen. Een legitimatiebewijs is daarbij verplicht. Voor aantallen tot 6 fietsen hoeft u niet vooraf te reserveren. Is het gezelschap groter? Gebruik dan het reserveringsformulier.
 
Copyright 2019 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame