Nieuws

Boek

De Rustende Jager bestaat over een aantal jaren 100 jaar. Voor deze gelegenheid wordt een boek geschreven over onze zaak. Heel graag zouden wij in contact willen komen met mensen die in hun diensttijd van het Korps Mariniers, Korps Commando's of andere militaire eenheden bij De Rustende Jager zijn geweest, en daar bijzondere herinneringen aan hebben die zij met ons willen delen.
​Onze groep vaste bezoekers is ook heel groot en mogelijk heeft iemand nog een bijzondere herinnering aan ons bedrijf. We zijn erg benieuwd naar de verhalen van onze bezoekers in de afgelopen 100 jaar, en willen graag met deze mensen in contact komen. Dat kan via Facebook of door een mail te sturen naar info@de-rustende-jager.nl
Bouwvergunning is rond
Deze week kwam het goede nieuws dat we eindelijk uit mogen breiden aan de achterzijde van De Rustende Jager. Onze keuken werd echt te klein om de drukke dagen op te vangen. Maar ook om tegemoet te komen aan de vraag van onze gasten met betrekking tot het eten.
Over een tijdje staat op deze plek de aanbouw van de nieuwe keuken! Eerst nog een poosje geduld dus...
Bouwvergunning is rond
Nieuwe website De Rustende Jager
Nieuwe website De Rustende Jager
Achter de schermen is de afgelopen periode hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website! Wij zijn verheugd dat wij dit als eerste aan u kenbaar mogen maken.

Het online reserveren is gemakkelijker geworden, de website is gebruiksvriendelijker, overzichtelijker en responsive zodat de website optimaal kan worden gebruikt op computer, tablet en telefoon. Dus of u nu op uw computer, tablet of telefoon een fiets wilt reserveren, informatie wilt aanvragen of een vergaderruimte wilt afhuren, via onze vernieuwde website kan dat heel eenvoudig.

Kijk gerust even rond op onze nieuwe website en laat u inspireren!
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame