Fietsroutes

Fietsen kunt u volop over verharde fietspaden rondom De Loonse en Drunense Duinen. Wij zijn aangegeven als fietsknooppunt 35 in het Brabantse fietsknooppuntennetwerk.

Ook zijn we met twee routes aangesloten bij het 'Happen en Trappen-concept.' Een culinaire fietstocht langs diverse aanlegpunten waar u intussen een hapje gebruikt. Zo fietst u een lekker menu bij elkaar. Vanuit onze lokatie start de 'IJzeren Man'-route en de route' Duin Trappen en Zand Happen' van Happen en Trappen. Reserveren kunt u rechtstreeks via de website www.happenentrappen.nl. of via het tabblad op deze website.

Vanuit de Rustende Jager starten twee mountainbikeroutes. De zwarte route is 25,3 km lang en de groene route is 16 km. De route van de mountainbike is niet op papier te koop, maar staat duidelijk aangegeven met routebordjes op het parcours. Zie hiervoor de omschrijving van de mountainbikeroutes. Indien u na het fietsen van de route behoefte hebt om lekker warm te douchen, is dit mogelijk bij de Rustende Jager. Douchemuntjes zijn te koop aan de bar. U dient wel de eigen douchespulletjes mee te brengen.
Mountainbike Route
 
Verder heeft De Rustende Jager diverse fietsknooppuntenkaarten te koop en fietsroutes. Wij adviseren u mondeling graag over de diverse mogelijkheden in de regio. Loopt u gerust eens binnen en informeer bij een van onze medewerkers.

Fietsroutes:
Fietsroute de Rustende Jager Loonse- en Drunense Duinen
Fietsroute Duin Dijk


 
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame