Lunch- en menukaart

Dompel je onder in de natuur en kom tot rust. Neem de tijd voor jezelf. Proef de geschiedenis.
 
In de prachtige omgeving van de Loonse en Drunense duinen willen wij onze gasten in een gastvrije, gemoedelijke sfeer laten ontspannen en genieten.  Neem de tijd, luister op het terras naar de vogels of bekijk de oude foto’s in ons café. 
Tot in de verre omtrek staan wij al decennialang bekend om onze specialiteit: de Brabantse broeder (bij velen nog steeds bekend als Udenhoutse broeder, maar het is écht hetzelfde!). Intussen is de kaart natuurlijk al lang uitgebreid met andere soorten gebak. Net als met dikke, gul belegde boterhammen, grootmoeders gehaktbal en een twaalfuurtje van de plank met een klein soepje…. Dat wordt nog moeilijk kiezen uit al het lekkers dat herinnert aan vervlogen tijden!
Wat later op de dag kunt u bij ons borrelen en bijkletsen onder het genot van verschillende opties voor borrelplank of bittergarnituur.
 
Onze keuken is dagelijks geopend tot 20.00 uur. Vanaf 17.00 uur serveren wij gerechten vanaf onze speciale avondkaart. Voor groepen vanaf 16 personen kan een buffet verzorgd worden. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.
 
Benieuwd naar de culinaire verrassingen van De Rustende Jager? Bekijk hier onze complete lunch- en drankenkaart.
Copyright 2020 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame