De Rustende Jager

SFEER PROEVEN BIJ

DE RUSTENDE JAGER

De Rustende Jager, gelegen bij het unieke stuifzandgebied De Loonse en Drunense Duinen, is een natuurpoort voor wandelingen, mountainbiken, paardrijdtochten en fietstochten, vlakbij een losloopgebied voor honden.  Een plek die bol staat van historie en waar u geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met gebak, een lekker broodje of een gezellige borrel met vrienden. Kom langs en maak kennis met de typisch Brabantse gastvrijheid, gezelligheid en gemoedelijkheid!
 
De Rustende Jager ligt op korte afstand van attractiepark ‘De Efteling’ en veelzijdige steden zoals Den Bosch, Tilburg, Waalwijk en Heusden. Een dagje weg in Brabant begint dan ook bij De Rustende Jager; door zijn centrale ligging een knooppunt van talloze wandel-, ruiter- en fietsroutes. Met de gratis parkeergelegenheid en het ruime terras is De Rustende Jager de ideale tussenstop voor individuele of groepsactiviteiten in De Loonse en Drunense Duinen.
 
Rechts naast de Rustende Jager ligt het startpunt van de ‘rode wandelroute’ van Natuurmonumenten, die wordt aangegeven met rode pijltjes. De wandeling is 3,5 km lang en helaas niet geschikt voor kinderwagens en mensen die slecht ter been zijn. Maak de wandeling van Natuurmonumenten extra leuk voor kinderen en koop bij ons voor slechts € 7,- het boekje ‘Uitwaaien in de Duinen’ met daarin een spannende speurtocht. Leuk voor kinderen van ongeveer 3 tot 9 jaar en een geweldig idee voor een origineel kinderfeestje. Wandelen in het natuurgebied kan eventueel ook aan de hand van de wandelknooppunten. Plattegronden hiervan zijn bij ons verkrijgbaar.
 
Wilt u het nuttige met het aangename combineren, dan hebben wij nog iets leuks voor u: voor een sportief én culinair uitstapje kunt u deelnemen aan de Happen en Stappen route ‘Dwalen door de Loonse en Drunense Duinen’. Dit wandelarrangement met smaakvolle gerechten boekt u via deze link.
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame