Team

Gastvrij & Vertrouwd

ons team

Jo en Nelly Pijnenburg-Klijn zijn al sinds 1972 eigenaar van De Rustende Jager. Het kleine café aan de duinrand hebben zij met veel passie uitgebouwd tot een horecazaak die nu tot in de wijde omtrek bekend is. Hard werken is hun credo en dat heeft geleid tot wat De Rustende Jager vandaag de dag is: een bedrijf waar ze met recht trots op mogen zijn!

In 1920 kwam het kleine boerderijtje aan de duinrand in handen van de familie Klijn, waar oma M’rie in een zijkamertje een borreltje of glaasje fris schonk aan de jagers en passanten. Dochter Toos van Wiel-Klijn en haar man Piet bleven na haar dood de Rustende Jager uitbaten. Omdat hun kinderen geen interesse hadden om het bedrijf voort te zetten, werd omstreeks 1970 nieuwe huurders gezocht. Dat werden Nelly Klijn en haar vriend Jo Pijnenburg. In de beginjaren bestond het publiek van De Rustende Jager vooral uit militairen die op bivak moesten in de duinen. Velen van hen komen nog regelmatig terug en halen bij de hen zo vertrouwde Rustende Jager nog eens herinneringen op aan hun diensttijd.

In de jaren ’70 - ‘80 kwam het toerisme op gang. Mensen gingen op een andere manier hun vrije tijd invullen en de duinen werd verboden gebied voor de militairen.  De grijze golf kwam op gang en het natuurgebied werd uitgeroepen tot Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Jo besloot te starten met fietsverhuur en met succes: De Rustende Jager is uitgegroeid tot een van de grootste fietsverhuurbedrijven van Brabant.

Nicht en petekind Martijanne van Zon zal in de toekomst De Rustende Jager overnemen. Samen met een trouwe, vaste club van medewerkers wordt zorg gedragen voor het dagelijkse reilen en zeilen in het bedrijf. Bijna alle vaste medewerkers hebben de groei van het cafeetje aan de duinrand meegemaakt en voelen zich nauw verbonden met het bedrijf. In combinatie met onze jonge oproepkrachten vormen zij een gastvrij team dat dagelijks met veel plezier onze gasten verwelkomt en van een hapje en een drankje voorziet.  

De Rustende Jager foto bovenaf
 
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame