Corona virus, wat overkomt ons allemaal

terug naar het overzicht
Wie had ooit deze situatie kunnen bedenken waar we ons nu met z’n allen in bevinden. Een scenario dat geen mens zo had kunnen verzinnen dat wat ons allen nu overkomt. De straten, pleinen en restaurants zijn leeg. Mensen maken een praatje, op afstand van elkaar, wordt het ooit nog hetzelfde?
Ook wij hebben onze zaak moeten sluiten, ons terras doet ontzettend leeg aan. Het is er koud en kil terwijl het zonnetje haar best doet nog wat warmte te brengen in deze bizarre tijd. Wij houden ons momenteel bezig met het poetsen en schoonmaken van ons bedrijf, het belangrijkste voor nu is dat we met zijn allen gezond blijven.
 
Wie had ooit gedacht dat we onze gasten op deze manier om hulp zouden moeten vragen;
Voor ons als horeca ondernemers is er een site opgericht; Horeca #samensterk, waarop je een cadeaubon van ons kunt kopen, om die op een later tijdstip te komen besteden aan een lekker bakje koffie, een lunch of een hapje. Of voor het huren van een mountainbike, een (elektrische) fiets of een tandem.
Hierbij de link om de cadeaubon te bestellen;
https://www.horecasamensterk.nl/de-rustende-jager-cadeaukaart.html
 
Mocht je liever rechtstreeks een cadeaubon aanschaffen, laat het ons dan weten via 013 - 511 12 69, dan sturen we hem op of bezorgen we hem, bestellen via email is ook mogelijk (info@de-rustende-jager.nl).
 
Voor ons valt ons 100 jarig bestaan ook in deze vervelende tijd en zullen wij ons moeten houden aan de regels, er mogen tot 1 juni geen evenementen plaats vinden. Wij zijn genoodzaakt dit gebeuren te verplaatsen naar een later tijdstip. Iets moois waar we met zijn allen naar toe aan het leven waren, maar helaas, het is niet anders.
We houden jullie op de hoogte rondom de ontwikkelingen van dit eeuwfeest.
 
Wij danken jullie voor alle lieve mailtjes en berichten en hopen dan ook weer heel snel voor jullie te mogen zorgen.
 
Voor nu, zorg goed voor jezelf en elkaar!
Team de Rustende Jager
Hans Musters
16 april 2020, 14:34
Beste mensen van team Rustende Jager, Langs deze weg wil ik jullie allemaal eerst een goede gezondheid wensen voor nu en ook voor de toekomst. Ik wens jullie ook veel sterkte met het bedrijf, in deze onvoorstelbare vreemde en moeilijke periode. Hopelijk mogen jullie weer snel de eerste gasten ontvangen. Laten we hopen dat we weer snel ons bakkie koffie kunnen doen bij jullie en een gezellig praatje, want ik mis de "tussenstop" wel tijdens het fietsen. Ik zou zeggen ben voorzichtig en inderdaad zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Tot snel weer bij jullie s'morgens aan de koffie. Groeten Hans Musters, Tilburg.
Voeg een reactie toe:
Naam Bericht
Copyright 2021 De Rustende Jager - Huurvoorwaarden De Rustende Jager - Disclaimer - Sitemap
Website ontwikkeld door VUGTS Reclame